Mand voldtager kvinde og banker hendes kæreste

Et bulgarsk par på cirka 20 år er angiveligt blevet udsat for vold og voldtægt af en landsmand i Nordjylland.

Parret henvendte sig ved 03-tiden natten til søndag hos politiet i Frederikshavn, hvor de anmeldte en anden bulgarer for både vold og voldtægt.

Via tolk har de til politiet forklaret, at de 3. juni blev kørt til Frederikshavn af den nu anholdte for at søge arbejde.

- I går kommer manden og henter kvinden for at køre hende til Hjørring, hvor hun skal søge arbejde, siger vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til Ritzau søndag eftermiddag.

Det er så et sted i Hjørring at manden ifølge kvinden voldtager hende.

Efter voldtægten kører de tilbage til Frederikshavn, hvorefter den nu anholdte kører med kvindens mand til Hjørring.

- De vender senere tilbage til Frederikshavn, hvor det unge par skal overnatte i en lejlighed sammen med den anholdte og hans kone samt et tredje par, fortæller Henrik Beck.

På et tidspunkt vil den unge mand lægge sig ned på gulvet ved siden af sin kone, men det får angiveligt den nu anholdte til at gå amok og sparke løs på manden.

- Det unge par flygter fra lejligheden. Da de er kommet ud, fortæller kvinden om voldtægten og de beslutter at gå til politiet, siger vagtchefen.

Trods de alvorlige sigtelser for vold og voldtægt, vil manden formentlig blive løsladt efter endt afhøring søndag eftermiddag uden at blive fremstillet i grundlovsforhør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip