Mand voldtog kvinde for at vinde kapløb over sin ven: Det var bare for sjov

Daniel Dennis er dømt ved en domstol i Storbritannien, hvor en tydeligt chokeret dommer skældte manden ud, inden hun gav ham sin straf.

Daniel er dømt for at snige sig ind i et hus i Manchester, hvor hans ven Craig Flash lå og sov sammen med en 23-årig kvinde. Her gemte Daniel sig bag et gardin, hvor han kom frem fra for at voldtage kvinden midt om natten. Det skriver Metro.

Den 23-årige vågnede ved, at hun følte ryk og bevægelser og indså, at Daniel Dennis var trængt ind i hende og var i gang med at voldtage hende. Kvinden flygtede fra stedet og situationen, der fandt sted i september 2014. 

Hun er stadig meget påvirket af overfaldet og fortalte i sit vidneudsagn, at hun har svært ved at sove om natten, at hun har mareridt, og at hun har isoleret sig fra sine venner. Hun har det også svært med at tale med andre mænd den dag i dag og bruger det meste af sin tid derhjemme. Voldtægten har således ændret hendes liv markant, og hun udtaler, at hun “ikke vil lade ham ødelægge sit liv, men at det er nemmere sagt end gjort”.

Da sagen kom for retten denne uge, blev dommeren særligt forarget, da hun hørte Daniels forklaring i retten:

Det var gengæld for, at vennen Craig Flash tidligere havde forstyrret et samleje mellem Daniel og en anden kvinde. Voldtægten var derfor gengæld, skulle man forstå. Han uddybede, at han blot “cockblockede”, hvilket er slang for at forhindre en anden fra at have sex med en person.

- Nogle gange siger mænd, der opfører sig som du og dine venner gjorde den aften, at det bare er drengestreger, eller at I bare er drenge, der hænger ud sammen og gør sådan noget, men det er et tegn på et grundlæggende og meget bekymrende syn på kvinder. Du er ikke 16. Du er i 20’erne, udtalte dommeren Hilary Manley således i retten, inden hun dømte Daniel Dennis til seks års fængsel for gerningen.

Han nægtede sig skyldig i voldtægt.

Læs også: Voldtægtsforbryder sprang på 19-årig i elevator - da politiet kom, lå der kun en blodig stump på gulvet
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip