Manden der skød Osama bin Laden går til tv

Den tidligere elitesoldat Rob O'Neill er blevet ansat på den amerikanske tv-kanal Fox News, hvor han skal bidrage med sin ekspertise om militære forhold.

Det skriver Fox News på sin netavis.

Rob O'Neill stod i 2014 frem som manden, der sendte de dræbende kugler ind i Osama bin Laden, lederen af terrornetværket al-Qaeda.

Det skete i maj 2011, da en specialstyrke fra den amerikanske eliteenhed Navy Seals angreb og stormede terrorlederens ejendom i Abottabad i Pakistan og dræbte bin Laden.

USA havde da jagtet Osama bin Laden i årevis på grund af en række al-Qaeda-terrorangreb, herunder det store angreb på New York og Washington den 11. september 2011.

Rob O'Neill er ikke ukendt med Fox, da tv-kanalen i fjor sendte programmet "The Man Who Killed Osama bin Laden".

Ifølge Fox News har Rob O'Neill fra Seal Team Six, en særlig styrke inden for Navy Seals, deltaget i henved 400 forskellige kampmissioner.

Han modtog 52 militære udmærkelser, inden han i 2012 forlod militæret.

- Rob O'Neill er en amerikansk helt, der dedikerede sit liv til at tjene vort land og beskytte vor frihed, siger Roger Ailes, topchef for Fox News.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip