Manuel Neuer dropper i fæl Bayern-skuffelse

22/03/2015 20:35

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det er uhyre sjældent, at Bayern München taber hjemme på Allianz Arena i den tyske Bundesliga.

Men det skete søndag aften, da Borussia Mönchengladbach kom forbi og sejrede med 2-0.

Det var Bayern Münchens første nederlag på hjemmebane i denne sæson. Det seneste Bayern München-nederlag på eget græs fandt sted 12. april 2014, da Borussia Dortmund vandt 3-0.

Søndagens overraskende nederlag blev især en realitet, fordi hjemmeholdets målmand Manuel Neuer havde en skidt dag.

Efter en halv time sendte Gladbach-angriberen Raffael et hårdt, men harmløst skud af sted, som Neuer burde og skulle have taget, men på en eller anden fik han ikke ordentligt fat i bolden, som trillede ind over stregen.

Den tyske landsholdskeeper måtte også se Raffael score til 2-0 efter 77 minutter, og heller ikke denne gang så Neuer helt god ud i målet.

Arjen Robben gjorde i øvrigt comeback for Bayern München efter 10 dages fravær på grund af en rygskade, men hollænderen måtte forlade banen allerede efter 24 minutter på grund af en skade.

Robben, der har scoret 17 mål i ligaen i denne sæson, tog sig til siden efter en hård tackling af Gladbachs Tony Jantschke. I stedet kom Thomas Müller på banen.

Bayern München fører trods nederlaget stadig suverænt i Bundesligaen, hvor Wolfsburg på andenpladsen har 10 point færre.

/ritzau/