Mariah Carey planlægger verdensturné

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly vil sangerinden følge op på singlen »#Beautiful«, der kom på gaden for 10 dage siden og storhitter internationalt.

Skæringen, som Miguel medvirker på, har givet Carey ny aktualitet over for teenageidoler som Justin Bieber og One Direction og hun vil angiveligt smede mens jernet er varmt.

»På grund af successen med det nye udspil er fansene blevet utålmodige og Mariah lægger nu planer for en verdensturné«, siger en unavngiven kilde til ugebladet.

»#Beautiful« indtager førstepladsen på 25 landes hitlister og ligger i top fem i andre 45.

Us Weeklys historie kommer, netop som rygterne svirrer om Mariah Careys fremtid som dommer i »American Idol«. Det forlyder, at talentkonkurrencens fortsatte tab af seere har fået producenten Fox Television til at træffe en drastisk beslutning. Randy Jackson meddelte forleden, at han forlader jobbet og Fox har angiveligt fyret hans tre kolleger.
Hvis dette holder stik, får Carey kun én sæson ved dommerbordet - og god tid til en turné.

Den 43-årige popiva var sidst verden rundt med sin »Charmbracelet«-turné i 2004 og ’05, hvor hun gav koncert i Danmark for første gang. Siden er Carey blevet gift og har fået tvillingerne Moroccan og Monroe, som fyldte to år fornylig.

 

Dagens Gossip