Mary og Frederiks kærlighedshistorie bliver til tv-serie

Personerne som skal spille kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i en miniserie på australsk tv om det dansk-australske par er nu fundet.

Der er tale om en såkaldt "biopic" - en miniserie "baseret på virkelige hændelser", som det ofte beskrives i rulleteksterne.

Den australske skuespiller Emma Hamilton får hovedrollen som den tasmanske Mary Donaldson i tv-serien "Mary, The Making of a Princess", skriver det australske nyhedsbureau AAP.

Det er tv-stationen Network Ten, der har fået ideen om at genfortælle "den romantiske og eventyragtige historie" om det celebre par, der mødte hinanden første gang på en bar i Sydney i forbindelse med de olympiske lege i 2000.

Skuespilleren Ryan O'Kane fra New Zealand skal give den som Frederik.

For at leve sig ind i rollerne og forberede sig på opgaven er de to skuespillere begyndt at udveksle kærlighedsbreve. På samme måde som Mary og Frederik - eller Fred som han kun kaldes i Australien - gjorde, skriver AAP.

- Det har været meget specielt. Vi besluttede, at Ryan skulle skrive til mig først, og efter et par uger i London var jeg bare så spændt, da brevet lå i min postkasse, siger Emma Hamilton til news.com.au.

Hun befinder sig i øjeblikket i den engelske hovedstad, hvor hun har en stor rolle i dramaserien "Mr Selfridge".

Ryan O'Kane er begyndt tage danskundervisning for at være klædt på til opgaven, skriver news.com.au.

Optagelserne til serien begynder 20. juli.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip