Mascha Vang: Den sureste mokke i byen

Uforudsete regninger, uopdagede rykkerbreve, glemt dankort, dobbeltbetalt parkering, hacket privatvideo og en irriterende ekskæreste. Alt dette eksploderede på samme dag i hovedet på realitystjernen og bloggeren Mascha Vang.

Det rasede hun på sin hjemmeside, hvor hun beskriver sig selv som "den sureste kælling i byen" oven på maratondagen af dårlige hændelser.

- Jeg er så pissesur og kan bare mærke, at jeg dyrker surheden lige nu, skriver hun på maschavang.dk.

Først var det momsregnskabet, der drillede. Så fik hun et kæmpe økonomisk smæk. Den uforudsete udgift og de efterfølgende tre rykkerbreve, som hun ikke havde opdaget lå i den elektroniske postkasse, koster hendes romantiske juleferie med komikerkæresten Andreas Bo og hans børn samt parrets planer om sydlige himmelstrøg til nytår.

Derudover var der også en stikpille til bloggerens ekskæreste, racerkøreren Nicolas Kiesa, som er far til hendes etårige datter, Hollie Nolia.

- Det er ved at være lidt træls, at det er mig, der skal vaske alt Hollie Nolias beskidte tøj, når hun har været på weekend hos far, raser hun videre.

Dagen sluttede med et opkald fra politiet, der informerede realityskønheden om, at en hacker har gemt en privat video af hende.

Imens prøvede Andreas Bo at hjælpe sin uheldige kæreste, men det førte også til økonomiske irritationer:

- Har lige ledt, ledt og ledt efter mit kort, så jeg kunne betale et døgns parkering til overpris og finder så ud af, at Andreas allerede har gjort det, da jeg vil lægge billetten i ruden, skriver hun.

Til trods for at brystbaben både trøstespiste ostehaps og skyllede det ned med kakaomælk for at muntre sig op, var hun stadig harmdirrende. Derfor sluttede hun svadaen af med ordene:

- Lige nu forbeholder jeg mig bare retten til at være sur.

Newspaq

 

Dagens Gossip