Mascha Vang raser over behandling på skadestue

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

TV-optagelser endte for bloggeren Mascha Vang med en tur på skadestuen.

Lørdag endte bloggeren Mascha Vang på skadestuen. Det afslører hun selv i sit seneste indlæg på sin blog. I forbindelse med tv-optagelserne kastede hun sig ned på jorden.

Læs også

Mor gav kondom til søn: Lavede én stor fejl

“Da jeg landede på jorden, mærker og hører jeg, at min arm tager skade. Det gjorde f****** ondt og jeg havde lyst til bare at trille rundt og tude, men det gør man jo heller ikke med tv på, så jeg bed det i mig og sagde bagefter til produktionen, at jeg havde ondt i armen,” skriver hun og uddyber, at hun efter optagelserne kom på skadestuen på Bornholm, hvor optagelserne foregik. 

Men oplevelsen på skadestuen var absolut ikke rar, ifølge den 41-årige blogger. Hun skriver, hvordan hun blev røntgenfotograferet, og efterfølgende konstaterede to læger, at det hele så fint ud. 

“Jeg forklarer, at jeg altså har virkelig ondt, og der må være noget galt, det giver jo ingen mening for mig at bede om hjælp, jeg ikke har brug for, alt er ikke “fint”. Hun siger lettere irriteret: “jamen, du kan jo godt strække og bøje armen”, men nej det kan jeg jo ikke, jeg kan intet gøre eller bevæge uden det gør pokkers ondt,” beretter hun om på sin blog. 

Tager på privathospital 

Hun valgte dog at forlade skadestuen.

“Jeg konkluderer hurtigt, at jeg bare må kontakte egen læge hjemme, der er ikke mere hjælp at få her."

Smerterne var ifølge Mascha Vang, så voldsomme, at hun tirsdagen efter opsøgte et privathospital. Inden da havde hun været i kontakt med vagtlægen, som ifølge hende nægtede hende behandling, 

“På privathospitalet rekvirerer de røntgenbillederne fra skadestuen på Bornholm, hvor der er tegn på brud (!!). Jeg bliver scannet, og her ser man tydeligt, at den er brækket over. Lægen finder sågar endnu et brud og ser også at der er problemer med ledbåndet og der er nogle ansamlinger,” skiver hun i blogindlægget.

“Enhåndsfrisuren” er lidt uglet, men sådan kommer jeg nok til at se ud de næste 6 uger, imens min arm heler. Jeg er mildest talt ikke imponeret over skadestue og vagtlæge, hvor min skade blev afvist, så jeg måtte tage på privathospital og selv betale for den behandling jeg mente jeg havde brug for - og ret til. Trist, men godt jeg gjorde det, her fandt man 2 brud. Du kan læse hvad der er sket på bloggen, det er lidt for langt at gengive her 🏥 Link i bio og story

 

Læs også

Disse rejser er revet væk i efterårsferien

 

 

 

Dagens Gossip