Matchvinder Eriksen: For mange dårlige hjemmekampe

Christian Eriksen sikrede søndag Tottenham den anden hjemmesejr i denne Premier League-sæson, da danskeren scorede sejrsmålet i 1-0-sejren over Southampton.

Generelt er den 22-årige midtbanespiller dog ikke tilfreds med holdets præstationer på White Hart Lane, hvor det også er blevet til to nederlag.

- Vi har ikke spillet så mange gode hjemmekampe indtil videre, så vi er meget glade for de tre point, siger Christian Eriksen til BBC Radio.

Danskeren scorede sejrsmålet mod Southampton fem minutter før pausen, da han med et fladt, hårdt skudforsøg placerede bolden helt ude ved stolpen.

- Vi kom frem til nogle chancer. Specielt før pausen og nogle mindre i anden halvleg. I andre kampe har vi ikke scoret på dem, men det gjorde vi i dag, siger danskeren.

Christian Eriksen fortæller samtidig, at Tottenham-spillerne endnu ikke er helt inde manager Mauricio Pochettinos spilkoncept.

Pochettino kom til klubben før denne sæson fra netop Southampton og er i gang med at implementere sine idéer.

- Spillerne kender hinanden, men vi skal stadig vænne os til systemet, og der er fremskridt fra kamp til kamp, siger Eriksen.

Midtbanespilleren rejser nu til Danmark for at slutte sig til landsholdslejren i Helsingør. Danmark møder den 11. oktober Albanien på udebane i EM-kvalifikationen, inden Portugal kommer på besøg tre dage senere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip