Mathilde Norholt er ikke chick flick-fan

Det er på ingen måde Dirty Dancing-filmen, den 30-årige skuespiller Mathilde Norholt sætter på, når hun skal hygge sig derhjemme.

Ikke desto mindre har hun netop fået rollen som Baby i Tivolis opsætning af Dirty Dancing.

- Jeg er faktisk ikke chick flick-fan, for jeg er mere til indiefilm. Jeg har set filmen en enkelt gang, før jeg blev teenager, og der forstod jeg ikke det seksuelle aspekt i den. Men nu så jeg den igen for nylig, og jeg fandt ud af, at alt var genialt, siger Mathilde Norholt.

Mathilde Norholt har en drøm om at prøve kræfter med mere alvorlige roller. Læs mere på ELLE.dk

Baby bliver forelsket

Hun roser både skuespillerne, dialogen, manuskriptet og det uforglemmelige soundtrack, som Mathilde Norholt sammen med det øvrige cast nu skal se, om hun kan gøre kunsten efter.

I stykket bliver Baby godt og grundigt forelsket i den flotte danser Johnny Castle, der spilles af Silas Holst.

Han tager hende under sine vinger, og alle problemstillinger omkring det at blive en voksen kvinde, bliver samtidig belyst.

Læs om Mathilde Norholts skosamling på ELLE.dk

Mathilde Norholt roser Silas Holst

Stykket foregår i 1963 i USA, og der bliver også taget fat på alvorlige emner som klasseskel og retten til abort.  Mathilde Norholt er dog helt tryg ved, at hun skal spille over for netop Silas Holst.

- Jeg tror, at Silas og jeg kommer til at spille godt sammen, for vi har jo kendt hinanden, siden vi var teenagere.  Det er jo heller ikke ligefrem, fordi der skal være en nøgenscene, siger Mathilde Norholt.

Hun roser sin medspiller og understreger, at de hver især har deres egen tilgang til stykket. Samtidig er hun helt fortrøstningsfuld omkring, at den amerikanske koreograf Tim Zimmerman vil løfte hele stykket til et højere niveau.

Dirty Dancing får premiere den 26. februar 2015 i Tivoli.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip