McCartney-feber: Lørdag udsolgt på Roskilde

Det tidligere medlem af The Beatles og levende musiklegende Paul McCartney er stadig en ekstremt populær herre. Det må være konklusionen, efter at det nu står klart, at Roskilde Festivals endagsbilletter til lørdag, hvor Paul McCartney optræder, er udsolgt.

Det skriver Roskilde Festival onsdag i en pressemeddelelse. Festivalens talskvinde, Christina Bilde, oplyser, at billetsalget generelt set går strygende.

- Billetsalget går rigtig godt. Vi ligger i top tre over de bedst sælgende årgange i øjeblikket, siger hun i pressemeddelelsen.

Ud over Paul McCartney er flere store navne allerede blevet skrevet på musikprogrammet. Heriblandt Pharrell Williams, Florence + The Machine, Disclosure og Muse.

Derfor er det heller ikke kun salget af lørdagsbilletterne, der går godt. Også salget af partoutbilletterne, som er dem, der giver adgang til alle festivalens 8 dage, er kommet godt fra start.

- Selvom vi ikke har offentliggjort vores fulde program endnu, rykker salget af partoutbilletter også rigtigt godt. Så vi er rigtig glade for tiden, siger Christina Bilde.

79 ud de 169 navne, der i alt skal spille på Roskilde Festival i år, er offentliggjort indtil videre. Mew, Suspekt og Ukendt Kunstner er blandt nogle af de danske navne, der indtil videre er offentliggjort.

/ritzau/

 

Dagens Gossip