McIlroy: Alex Ferguson kan medvirke til Ryder Cup-sejr

Det europæiske Ryder Cup-hold er gjort til favorit i weekendens duel mod USA, og ifølge holdets mest formstærke spiller Rory McIlroy er det rustet endnu bedre til sejr på lidt utraditionel vis.

Tirsdag aften holdt den legendariske fodboldmanager Alex Ferguson en 90 minutter lang tale for de europæiske golfspillere - en slags inspirerende peptalk.

- Den slags hjælper virkelig. Den opildner os og ryster os sammen, siger Rory McIlroy.

Nordireren mener ligefrem, at talen kan gøre forskellen på succes og fiasko i den kommende match.

- Det er små detaljer i det store billede, men det kan være den halve eller hele procent, der hjælper os til at tage trofæet.

- Det kan godt være, at alle ikke er Manchester United-fans, men man må respektere den succes, Alex Ferguson har opnået gennem karrieren, siger McIlroy.

Selv løber han ikke fra at holde med klubben, og han åd Fergusons råd råt:

- Jeg sad bare og kiggede på ham uden at flytte blikket. Jeg var i en slags trance, mens jeg lyttede til alt, han sagde. Jeg tænkte, at det formentlig var dette, han sagde til alle Manchester United-spillere gennem årene.

Den 72-årige skotte nåede at vinde 38 trofæer med den engelske storklub. Søndag kan han ifølge McIlroy få en lille andel i den europæiske Ryder Cup-sejr.

Den klassiske match mellem Europa og USA begynder fredag.

/ritzau/AFP

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip