McLaren-boss: Magnussen er en fantastisk racerkører

Der er fuld tillid til både Kevin Magnussen og Jenson Button inden weekendens Formel 1-grandprix i tyske Hockenheim.

McLarens løbsdirektør Eric Boullier bakker op om sine to kørere, efter at der blev sået tvivl om næste sæsons holdsammensætning under det seneste grandprix i engelske Silverstone.

- I Jenson og Kevin har vi to fantastiske racerkørere - begge har i år vist, at de bliver ved med at presse på for at gøre det bedre.

- Når det kommer til at køre racerløb, så vil de stræbe hårdt efter nogle gode resultater i denne weekend, siger Eric Boullier i en pressemeddelelse.

McLaren-bilen MP4-29 har været udsat for meget kritik, fordi den ikke er lige så hurtig som mange af konkurrenternes.

Alligevel blev det til en fjerdeplads for Button og en syvendeplads for Magnussen på den hurtige bane i Silverstone.

- Det siger meget om styrken på vores hold, at vi på det seneste har formået at opnå nogle respektable resultater på baner, hvor vi måske ikke havde forventet at præstere godt.

- Vi er klar over, at disse resultater ikke er fuldt repræsentative for farten i vores bil, men de blev opnået, fordi vores racerteam har erfaring og engagement til at præstere, når det virkelig gælder, mener Boullier.

- Selv om banen i Tyskland på papiret passer os bedre, end den tilsyneladende gjorde i Storbritannien, så har vi stadig brug for at maksimere alt for at være stærke nok til at hente mange point søndag eftermiddag.

- Der er ingen kortsigtede svar: Vi presser stadig på med udviklingen af ​​MP4-29 og håber, at de erfaringer, vi får i løbet af denne sæson vil have en positiv effekt på udviklingen af ​​næste års bil, siger han.

Magnussen er placeret på en niendeplads i den samlede Formel 1-stilling med 35 point, mens Button har 20 point mere på ottendepladsen. Mercedes-køreren Nico Rosberg fører med 165 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip