McLaren holder fast i langsom racer

admin

11 år siden

|

20/03/2013
Her kunne det ellers så stolte engelske racerteam ikke følge med konkurrenterne forrest i feltet, hvor holdet tøffede rundt midt i feltet.Således formåede Jenson Button kun at køre bilen ind på en plads som nummer ni, mens holdets nye kører, Sergio Perez, blev nummer 11.Det var langt fra godkendt for McLaren.Alligevel afviser teamchef Martin Whitmarsh at bytte den nye 2013-racer ud med den ellers hurtige 2012-model.- Hele vores fokus er på at forstå dette års bil og ikke på at overveje sidste års bil. Vi tror på, at vi kan udbedre problemerne, siger han til BBC. Ideen med at skifte bil kunne ellers være at få en hurtigere racer her og nu til weekendens grand prix i Malasia, og dermed købe sig lidt tid til at finde farten i 2013-bilen hjemme på fabrikken i Woking, England.Men det kommer ikke til at ske.- I øjeblikket er vi nødt til at arbejde hårdt med denne bil. Vi ved, at den på nogle områder har et stort potentiale. Og vi ved, at den potentielt har mere downforce end sidste års bil, forklarer Martin Whitmarsh.I forhold til reglementet vil det ikke være særlig problematisk for McLaren at skifte bil. Her er der kun ændret på ganske få områder på bilerne til denne sæson.McLaren får dog mulighed for at tage revanche for den dårlige start på sæsonen i den kommende weekend. Her indtager formel 1-feltet nemlig Sepang-banen i Malaysia.

Dagens topnyheder

Her kunne det ellers så stolte engelske racerteam ikke følge med konkurrenterne forrest i feltet, hvor holdet tøffede rundt midt i feltet.

Således formåede Jenson Button kun at køre bilen ind på en plads som nummer ni, mens holdets nye kører, Sergio Perez, blev nummer 11.

Det var langt fra godkendt for McLaren.

Alligevel afviser teamchef Martin Whitmarsh at bytte den nye 2013-racer ud med den ellers hurtige 2012-model.

- Hele vores fokus er på at forstå dette års bil og ikke på at overveje sidste års bil. Vi tror på, at vi kan udbedre problemerne, siger han til BBC. 

Ideen med at skifte bil kunne ellers være at få en hurtigere racer her og nu til weekendens grand prix i Malasia, og dermed købe sig lidt tid til at finde farten i 2013-bilen hjemme på fabrikken i Woking, England.

Men det kommer ikke til at ske.

- I øjeblikket er vi nødt til at arbejde hårdt med denne bil. Vi ved, at den på nogle områder har et stort potentiale. Og vi ved, at den potentielt har mere downforce end sidste års bil, forklarer Martin Whitmarsh.

I forhold til reglementet vil det ikke være særlig problematisk for McLaren at skifte bil. Her er der kun ændret på ganske få områder på bilerne til denne sæson.

McLaren får dog mulighed for at tage revanche for den dårlige start på sæsonen i den kommende weekend. Her indtager formel 1-feltet nemlig Sepang-banen i Malaysia.