Medie: Liverpool-stjerne nægter at tage på træningslejr

Der er ifølge The Guardian ikke længere nogen tvivl om, at Raheem Sterling vil væk fra Premier-League-klubben Liverpool, og han har derfor taget drastiske midler i brug.

Han har ifølge den britiske avis informeret manager Brendan Rodgers om, at han ikke vil med på holdets forberedelsestur til Asien.

Det sker angiveligt, fordi han ønsker at komme væk fra klubben.

Liverpool har flere gange afvist bud fra Manchester City på op mod 40 millioner pund (omkring 422 millioner kroner), som ønsker at købe det unge talent.

Liverpools trup rejser til Thailand, Australien og Malaysia på søndag og kommer først tilbage 25. juli.

Raheem Sterling kom til Liverpool fra Queens Park Rangers i 2010, og ifølge britiske medier har han afvist en kontraktforlængelse i Liverpool, som ellers er klar til at betale ham en ugeløn på rundt regnet en million kroner.

Den 20-årige fodboldspiller har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, som angiveligt indbringer ham i omegnen af 360.000 kroner om ugen.

Raheem Sterling deler vandene i Liverpool.

Han har modtaget prisen som årets bedste unge spiller, men det var langt fra alle fans, som jublede, da hans navn blev råbt op sandsynligvis på grund af hans ønske om at forlade klubben.

/ritzau/

 

Dagens Gossip