Medie: Ny stor festival præsenteres onsdag

En ny, stor musikfestival vil næste sommer melde sig i kampen om de musikglade danskeres sommeraftener.

Ifølge BT vil der onsdag blive præsenteret en ny festival med navnet Tinderbox Festival, som skal afvikles i Odense fra den 25. til den 28. juni 2015.

Avisen har sine oplysninger fra kilder i det fynske musikmiljø.

Ifølge dem arrangeres festivalen af Odense&Co, som er et partnerskab mellem Odense Kommune, det private erhvervsliv og offentlige institutioner.

- Jeg ved godt, at der har været en del rygter i branchen, men jeg kan ikke bekræfte noget nu. Vi regner med at holde pressemøde onsdag. Der er papirer, der skal underskrives først. Og jeg kan ikke sige om hvad eller af hvem, siger eventchef Ronnie Hansen til BT.

Mediet mener også at vide, at direktøren for den aarhusianske Northside Festival, Brian Nielsen, skulle være involveret i festivalen, hvilket han dog selv afviser.

Fynske kilder med kendskab til projektet oplyser til Ritzau, at det netop har været beskrevet som "Odenses svar på Northside".

Den århusianske festival er i løbet af fem år vokset fra at være en endagsbegivenhed kun med danske navne til i år at have 25.000 gæster, et musikbudget på 18 millioner kroner og en program domineret af udenlandske navne som Arcade Fire, Lana del Ray og Queens of the Stone Age.

Ifølge Ritzaus oplysninger er den nye fynske festival også på jagt efter udenlandske kunstnere, uden at der dog endnu er sluppet konkrete navne ud.

Den fynske festivalscene har været præget af mindre festivaler, siden Midtfyns Festival gik konkurs i 2004 efter flere år med svigtende billetsalg.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip