Medie: Van Gaal er klar til Manchester United-job

Den hollandske trænerlegende Louis van Gaal har været nævnt som den største favorit til jobbet som manager i Manchester United fra den kommende sæson.

Og ifølge den hollandske avis De Telegraaf har den 62-årige van Gaal allerede sagt ja til en aftale i den engelske storklub, der tidligere på ugen fyrede David Moyes.

Avisen skriver, at hollænderen har sagt ja til en flerårig aftale, der træder i kraft, når han stopper som hollandsk landstræner. Det gør han efter sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

Efter avisens udsagn er Louis van Gaal, der tidligere har stået i spidsen for blandt andre Barcelona, Bayern München og Ajax, blevet lovet et beløb svarende til 750 millioner kroner at købe spillere for i det kommende transfervindue.

For Manchester Uniteds vedkommende resterer fire kampe i denne sæsons Premier League. Den har været en enorm skuffelse, og klubben indtager en syvendeplads - langt fra en kvalifikation til næste sæsons Champions League.

Søndag nåede klubben et nyt lavpunkt med nederlaget til Everton, hvilket tirsdag fik Manchester United-toppen til at fyre David Moyes, der blot var 10 måneder inde i sin seks år lange kontrakt.

I den sidste del af sæsonen vil den spillende klublegende Ryan Giggs stå i spidsen for den kriseramte storklub. Lørdag aften klokken 18.30 debuterer waliseren i den nye rolle, når United hjemme på Old Trafford tager imod Norwich.

/ritzau/

 

Dagens Gossip