Medier: Sterling er på vej til City i rekordhandel

Den 20-årige engelske fodboldspiller Raheem Sterling kan være på vej til at blive den dyreste fodboldspiller, der nogensinde er handlet internt i England.

Flere britiske medier beretter søndag, at Manchester City og Liverpool er blevet enige om en handel, der sender Sterling fra Liverpool til Manchester City for over en halv milliard kroner.

Helt præcis beskrives handlen at ligge på 49 millioner pund (cirka 508 millioner kroner) i Skysports og BBC.

En forhandling af den personlige kontrakt samt et lægetjek skulle blot mangle, før Sterling kan trække den lyseblå trøje over hovedet.

Raheem Sterling har selv bedt om at komme væk fra Liverpool, hvor han har kontrakt frem til 2017. Han har tidligere afvist en kontraktforlængelse med Liverpool.

BBC skriver, at Raheem Sterlings navn søndag var på listen over de 30 spillere, der skulle med Liverpool på træningsophold i Thailand. Senere søndag blev Sterlings navn fjernet, oplyser BBC.

Ifølge BBC er Gareth Bale stadig den dyreste britiske spiller, der er handlet. Han skiftede fra Tottenham til Real Madrid i 2013 for cirka 885 millioner kroner, hvilket gjorde ham til verdens dyreste spiller.

Andy Carrolls skifte fra Newcastle til Liverpool i 2011 vurderes til at ligge på cirka 263 millioner kroner, hvilket indtil Sterlings eventuelle skifte er den dyreste interne engelske handel nogensinde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip