Medina flirter med ny fyr på nettet

Skrevet af admin

22/06/2014
- Jeg dør, skriver sangerinden Medina som kommentar til et billede, som marketingskoordinatoren Frederik Bagger, der er søn af designeren Erik Bagger, har lagt op på sin Instagram-profil.På billedet kan man se den unge fyr med et stort smil iført hættetrøje og læderjakke.Den korte besked fra sangerinden bliver ledsaget af både et hjerte og en kyssemund, og man skal ikke kigge mange fotos igennem for at se, at de to har en nyfunden interesse for hinanden.Således har Medina lørdag aften lagt et billede op, hvor hun i en bil slænger sine ben i skødet på en fyr, som kærligt holder om hendes ankel med den ene hånd, mens han styrer rattet med den anden.Mange af sangerindens fans er sikre på, at der er tale om netop Frederik Bagger, der tidligere har været kærester med Michaela Kjær, der er datter af Janni Spies og Christian Kjær.Medina og Christopher gik fra hinanden omkring nytår. Ligesom Christopher er Frederik Bagger nogle år yngre end den populære sangerinde.Newspaq

Dagens topnyheder

- Jeg dør, skriver sangerinden Medina som kommentar til et billede, som marketingskoordinatoren Frederik Bagger, der er søn af designeren Erik Bagger, har lagt op på sin Instagram-profil.

På billedet kan man se den unge fyr med et stort smil iført hættetrøje og læderjakke.

Den korte besked fra sangerinden bliver ledsaget af både et hjerte og en kyssemund, og man skal ikke kigge mange fotos igennem for at se, at de to har en nyfunden interesse for hinanden.

Således har Medina lørdag aften lagt et billede op, hvor hun i en bil slænger sine ben i skødet på en fyr, som kærligt holder om hendes ankel med den ene hånd, mens han styrer rattet med den anden.

Mange af sangerindens fans er sikre på, at der er tale om netop Frederik Bagger, der tidligere har været kærester med Michaela Kjær, der er datter af Janni Spies og Christian Kjær.

Medina og Christopher gik fra hinanden omkring nytår. Ligesom Christopher er Frederik Bagger nogle år yngre end den populære sangerinde.

Newspaq