Medina og modellen: Sådan klarer vi distancen

Selv om de til tider bliver adskilt af flere tidszoner, går forholdet mellem Medina og hendes nye flamme, den danske model Mikkel Gregers Jensen, fantastisk. Det fortæller en storsmilende Medina lørdag aften på den røde løber i Tivoli til Newspaq.

Det er ikke mange uger siden, at Medina på det sociale medie Instagram afslørede, at hun var begyndt at se en del til den danske herremodel, og det nye par deler også flittigt billeder af hinanden på det sociale medie, ofte efterfulgt af hjerter og søde kommentarer.

Medinas nye flamme ejer en lejlighed i New York, hvor han i perioder er bosat og plejer sin karriere som model. Men tricket til at holde liv i langdistanceforholdet er relativt simpelt, fortæller sangerinden.

 - Facetime is the shit, siger hun grinende, og hentyder dermed til, at parret altså holder gnisten ved lige ved at tale i telefon, mens de kan se hinanden på video.

Og selv om det nye par i perioder skal affinde sig med at være adskilt, har sangstjernen ingen planer om at rykke sin faste base op og følge med kæresten over Atlanten.

 - Jeg har base i Danmark, han har også base i Danmark, han rejser meget, og jeg rejser meget, og det fungerer helt fint sådan, siger Medina.

På spørgsmålet om hvorvidt hun er glad for det nye forhold, peger hun selv på sit kæmpe smil.

Fans af popsangeren kan godt begynde at glæde sig, for lige nu arbejder hun sideløbende med sin tjans som dommer i Popstars også på et internationalt album, som hun håber kommer på gaden meget snart.

Newspaq

 

Dagens Gossip