Medina udgiver ny single efter kælen weekend

Titlen "Giv slip" kan virke passende til sangerinden Medinas liv for tiden.

Inden for det seneste år er det nemlig blevet til hele to forliste forhold mellem sangerinden og henholdsvis sangkollegaen Christopher og senest jetsetteren Frederik Bagger.

Mandag morgen afslørede sangdivaen sin nye single "Giv slip" på sin Instagram-profil.

- Endelig er den ude, skriver hun til selvportrættet fra iTunes, hvor hun står i hvid bh med hånden skødesløst placeret i de blonde lokker.

Sangerinden har haft en begivenhedsrig weekend med både plads til arbejde og fornøjelse. Fredag aften spillede hun en stor anlagt koncert med Tivolis Symfoniorkester til Fredagsrock i Tivoli, og lørdag havde hun en særdeles hed i aften i byen med kendisveninden Julie Zangenberg.

Både hun og Zangenberg delte hede billeder på begge deres Instagram-profiler, hvor de kælent ligger slynget ind i hinanden til en fest på klubben Zen med Medinas dansere.

Det ser ud til at have været en våd aften for partypigerne, for søndag postede Zangenberg et billede på sin Instagram-konto af en pose fra fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken og en af "God Father"-filmene.

Ud over venskabet har divaerne også knuste hjerter til fælles i øjeblikket. Zangenberg er nemlig også for nylig blevet single, efter hun og fodboldbissen Nicklas Bendtner brød deres tre år lange forhold til hinanden.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip