Medinas Instagram hacket

Skrevet af admin

16/01/2015
Palmer, strand, sol og en lækker kæreste.Udsigten for Medina er i øjeblikket ikke værst. Den danske popdiva nyder nemlig livet på Maldiverne med sin blot 23-årige modelkæreste Mikkel Gregers Jensen.Men mens landets fans de seneste mange dage har kunnet sukke over billeder fra ferieparadiset på sangerindens Instagram-profil, skiftede udsigten på pludselig drastisk stil torsdag aften.Her blev Medinas Instagram nemlig hacket.Ifølge Ekstra Bladet var der lagt et helt sort billede op, hvor der blev opfordret til at følge tre personer, nemlig hackerne selv.Men det indgreb svarer "Kun for mig"-hitmageren nu tilbage på. Fredag har Medina nemlig selv lagt et billede op med teksten:- Det er dejligt at være vigtig, men det er mere vigtigt at være dejlig.Under billedet med beskeden til hackerne, har sangerinden også skrevet et par ord selv.- Jeg blev hacket i nogle minutter. Jeg er virkelig ked af det, hvis fyrene har irriteret jer, skriver Medina og morer sig efterfølgende over hackernes dumhed i at afsløre sig selv ved at skrive deres egne Instagram-navne.- Men idioterne var nemme at finde. Som at bryde ind i et hus, og efterlade en seddel med sit fulde navn, telefonnummer og adresse, skriver Medina.Medina og Mikkel Gregers Jensen har været sammen siden september 2014.Newspaq

Dagens topnyheder

Palmer, strand, sol og en lækker kæreste.

Udsigten for Medina er i øjeblikket ikke værst. Den danske popdiva nyder nemlig livet på Maldiverne med sin blot 23-årige modelkæreste Mikkel Gregers Jensen.

Men mens landets fans de seneste mange dage har kunnet sukke over billeder fra ferieparadiset på sangerindens Instagram-profil, skiftede udsigten på pludselig drastisk stil torsdag aften.

Her blev Medinas Instagram nemlig hacket.

Ifølge Ekstra Bladet var der lagt et helt sort billede op, hvor der blev opfordret til at følge tre personer, nemlig hackerne selv.

Men det indgreb svarer "Kun for mig"-hitmageren nu tilbage på. Fredag har Medina nemlig selv lagt et billede op med teksten:

- Det er dejligt at være vigtig, men det er mere vigtigt at være dejlig.

Under billedet med beskeden til hackerne, har sangerinden også skrevet et par ord selv.

- Jeg blev hacket i nogle minutter. Jeg er virkelig ked af det, hvis fyrene har irriteret jer, skriver Medina og morer sig efterfølgende over hackernes dumhed i at afsløre sig selv ved at skrive deres egne Instagram-navne.

- Men idioterne var nemme at finde. Som at bryde ind i et hus, og efterlade en seddel med sit fulde navn, telefonnummer og adresse, skriver Medina.

Medina og Mikkel Gregers Jensen har været sammen siden september 2014.

Newspaq