Menneskejagt i København: Vej afspærret efter kuffertfund

Politiet har siden i morges været talstærkt til stede ved Nørreport Station og flere andre steder i København, da en mand udviste "mistænkelig adfærd" i et s-tog. Med sig havde manden en kuffert, og det er muligvis den, som nu er fundet på Holbergsgade i København. Vejen er delvist afspærret, mens kufferten bliver undersøgt.

Politiet har ikke løftet sløret for, hvad den mistænkelige adfærd gik ud på, men ifølge Ekstra Bladet læste manden i en bog om terror i et s-tog fra Vallensbæk. Han skulle angiveligt have virket panisk, da hans kuffert væltede.

Manden stod af på Nørreport Station, hvorfra han fortsatte med metroen til Islands Brygge. Her stod han af omkring kl. 8.36.

Læs også: Derfor jagter politiet denne mand: Læste bog om terror

- Personen er mand, ca. 30 år, 180 cm. høj, mellemøstligt udseende. Sort hår, fuldskæg, sort nylonjakke, sort bluse med hvid skrift. Snavsede khaki-bukser, sort kasket, briller, medbringende sort rygsæk med røde streger/syninger. Sort kuffert/trolley, tweeter Københavns Politi.

Politiet har offentliggjort tre fotos af den mistænkte. Se det i fuld størrelse under artiklen. De vil gerne høre fra familie og venner, der genkender den mistænkte mand, og fra privatpersoner der ser ham. De beder dog om, at man blot observerer, kontakter politiet og lader betjente om at kontakte manden.

Oplysninger i sagen bedes gives til politiet på telefon 114.

 

Dagens Gossip