Mere Wimbledon-succes tvinger Løchte til Chicago-afbud

Egentlig havde Frederik Løchte Nielsen planer om at spille single i challenger-turneringen i Chicago i næste uge.

Men på grund af lykkelige omstændigheder må han droppe den plan. Det pludselige wildcard til herredoubleturneringen i Wimbledon er nu vekslet til en plads blandt de 16 sidste par i turneringens uge to.

Sammen med Jonathan Marray vandt Løchte lørdag kampen i anden runde over colombianerne Juan-Sebastian Cabal og Robert Farah med 6-3, 5-7, 7-5, 6-4.

- Det var en kamp, hvor vi var gode til at mærke, hvad der skulle til. Det var ikke det mest overbevisende spil rent tennismæssigt. Vi servede godt, men fik aldrig rigtig sat to gode returneringer i træk.

- Det gjaldt om at holde hovedet koldt i de rigtige momenter og vide, hvornår vi skulle slå til. Og så ellers bare have god energi. Det handler om at finde en vej til at vinde den sidste bold, og det gjorde vi i dag, siger Frederik Løchte.

Dermed fortsætter succesen for det dansk-britiske par, der vandt Wimbledon sammen i 2012.

De er nu fire sejre fra at gentage bedriften, men opgaven i 1/8-finalen bliver svær. Her venter det andenseedede par; kroaten Ivan Dodig og Marcelo Melo fra Brasilien.

- Fra nu af er vi underdogs, og vi skal spille mod et af de mest solide par. De vandt French Open og når langt hver gang i grand slam-turneringer. Men i double i Wimbledon er det så tæt, og vi er godt servepar.

- Skal jeg sætte procenter på, må det blive 55-45 i deres favør, siger Danmarks bedste herrespiller.

/ritzau/

Dagens Gossip