Messi kræver et mere offensivt Argentina

Den argentinske superstjerne Lionel Messi blæser til angreb forud for Argentinas VM-møde med Iran lørdag.

Messi var ikke tilfreds med, at træner Alejandro Sabella havde sat angriberen Gonzalo Higuain på bænken til det første opgør mod Bosnien, og anføreren slår fast, at det argentinske hold fungerer bedre med mere fokus på offensiven.

- Vi er Argentina, og jeg mener, at vi skal koncentrere os om os selv og lade være med at kigge så meget på, hvem vi møder, siger Lionel Messi ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi er mere trygge med to spillere i angrebet og mig liggende bagved, for det gør det nemmere at slå kontra og giver os flere muligheder, forklarer Barcelona-stjernen.

Argentina indledte VM med en 2-1-sejr over Bosnien, men selv om resultatet var tilfredsstillende, var spillet i lange perioder ikke noget at råbe hurra for.

Sergio Agüero og Messi udgjorde angrebsduoen, men det fungerede ikke. Det fik landstræner Alejandro Sabella til at sætte Higuain på banen fra anden halvlegs start.

- I første halvleg havde jeg sjældent bolden, og når jeg havde den, var det som regel meget langt fra målet.

- Jeg mistede den flere gange, og på andre tidspunkter var jeg tvunget til at spille bagud. Det irriterede mig, at jeg ikke var i stand til at spille det spil, jeg havde planlagt, siger Lionel Messi.

Argentina møder Iran i Belo Horizonte lørdag klokken 18 dansk tid. Iranerne indledte VM med 0-0 mod Nigeria.

/ritzau/

 

Dagens Gossip