Messi sparker Barcelona op på siden af Madrid-hold

09/02/2014

Topstriden i den spanske Primera Division er nærmest uhørt tæt i denne sæson. Med Barcelonas 4-1-sejr ude over Sevilla søndag har Atlético Madrid, Real Madrid og Barcelona alle 57 point efter 23 spillerunder.

Det så ellers svært ud for Barcelona i søndagens sene kamp i Sevilla. På en pjaskvåd grønsvær bragte Alberto Moreno nemlig hjemmeholdet på 1-0 efter et kvarters spil.

Men gæsterne svarede igen ved formstærke Alexis Sánchez, der på Lionel Messis flotte oplæg udlignede med 10 minutter igen af første halvleg.

Og et minut før pausefløjtet slog Barcelona en rasende kontra, som endte med, at Messi kanonerede bolden i mål til pauseresultatet 2-1.

I anden halvleg fortsatte regnen med at besværliggøre betingelserne for spillerne. Men selv ikke tunge vandpytter kunne forhindre Messi i at score sit 11. sæsonmål og reelt lukke opgøret.

To minutter før tid rundede Cesc Fabregas opgøret af med scoringen til slutresultatet 4-1.