Miami stormer videre efter vanvittigt comeback

Skrevet af admin

|

21/03/2013
Efter 23 sejre i træk var det ved at gå galt for Miami Heat. Basketball-giganten var på besøg i Cleveland, og Cavaliers var foran hele 67-40 midtvejs i tredje quarter. Alt pegede på, at nu blev Florida-holdets fremmarch bremset.Men LeBron James ville det anderledes. Og så netop ham. Manden der spillede for Cleveland Cavaliers indtil for tre år siden, men så valgte til stor frustration for klubbens fans at udnytte sin status som transferfri spiller og skifte til Miami Heat.- Den fyr vil bare ikke tabe i denne bygning, sagde holdkammerat Dwayne Wade efter den dramatiske afslutning på kampen.Og LeBron James var da også hovedårsagen til, at Heat lavede et vanvittigt comeback, indhentede mankoen på 27 point og endte med at vende 47-60 til en sejr på 98-95 og sikre den 24. sejr i træk - den næstlængste sejrsrække i NBA-historien.LeBron James scorede 25 point i den utrolige comeback-sejr, der bragte de forsvarende mestre et skridt nærmere på den all time-rekord, som Los Angeles Lakers sidder på, da de i sæsonen 1971-72 vandt 33 kampe i træk.- Dette var en af de mest bizarre og unikke dage i mit liv med alt det, der skete, sagde James ifølge espn.com.- Det er også et af de bedste comeback, jeg nogensinde har været en del af, tilføjede basketball-stjernen, der præsterede 14 point, opfangede syv rebounds og erobrede to bolde i fjerde og afgørende quarter.At Miami Heat er et godt comeback-hold, er dog ikke nyt for LeBron James og hans holdkammerater. Så sent som i mandags var holdet bagud med 17 point på et tidspunkt mod Boston, men kom også i dén kamp stærkt i fjerde quarter og endte med at vinde 105-103.- Jeg vidste, der var masser af tid, så vi gik aldrig i panik. Vi var bagud med 27 point med 18 minutters spil tilbage. Det er en evighed i basketball, sagde LeBron James til espn.com

Dagens topnyheder

Efter 23 sejre i træk var det ved at gå galt for Miami Heat. Basketball-giganten var på besøg i Cleveland, og Cavaliers var foran hele 67-40 midtvejs i tredje quarter. Alt pegede på, at nu blev Florida-holdets fremmarch bremset.

Men LeBron James ville det anderledes. Og så netop ham. Manden der spillede for Cleveland Cavaliers indtil for tre år siden, men så valgte til stor frustration for klubbens fans at udnytte sin status som transferfri spiller og skifte til Miami Heat.

- Den fyr vil bare ikke tabe i denne bygning, sagde holdkammerat Dwayne Wade efter den dramatiske afslutning på kampen.

Og LeBron James var da også hovedårsagen til, at Heat lavede et vanvittigt comeback, indhentede mankoen på 27 point og endte med at vende 47-60 til en sejr på 98-95 og sikre den 24. sejr i træk - den næstlængste sejrsrække i NBA-historien.

LeBron James scorede 25 point i den utrolige comeback-sejr, der bragte de forsvarende mestre et skridt nærmere på den all time-rekord, som Los Angeles Lakers sidder på, da de i sæsonen 1971-72 vandt 33 kampe i træk.

- Dette var en af de mest bizarre og unikke dage i mit liv med alt det, der skete, sagde James ifølge espn.com.

- Det er også et af de bedste comeback, jeg nogensinde har været en del af, tilføjede basketball-stjernen, der præsterede 14 point, opfangede syv rebounds og erobrede to bolde i fjerde og afgørende quarter.

At Miami Heat er et godt comeback-hold, er dog ikke nyt for LeBron James og hans holdkammerater. Så sent som i mandags var holdet bagud med 17 point på et tidspunkt mod Boston, men kom også i dén kamp stærkt i fjerde quarter og endte med at vinde 105-103.

- Jeg vidste, der var masser af tid, så vi gik aldrig i panik. Vi var bagud med 27 point med 18 minutters spil tilbage. Det er en evighed i basketball, sagde LeBron James til espn.com