Michael Andersen: Jeg trives som Team Danmark-direktør

Michael Andersen har siddet sikkert i sædet som direktør for Team Danmark siden 2006. Men han sidder lidt mere usikkert, efter at stillingen er blevet slået op.

Det betyder, at Michael Andersen nu skal søge sin egen stilling, og at Team Danmarks bestyrelse skal tage stilling til ham og et større ansøgerfelt i åben kamp om direktørposten.

- Min kontrakt udløber til august næste år, og så skal stillingen slås op, fordi jeg har været åremålsansat i ni år. Bestyrelsen har et ønske om, at den skal overgå til en ikke-åremålsbestemt ansættelse, bekræfter Michael Andersen.

Han fortæller, at der ikke er den store dramatik i det, men erkender også, at det ikke er sikkert, det bliver ham, som fortsætter som direktør.

- Når en kontrakt udløber, så er det sådan med de gældende regler i statens regi. Jeg er glad for mit job, og der har været en ekstern evaluering af mit arbejde, så jeg har en god dialog med formanden og bestyrelsen omkring de her ting.

- Men alle kan jo søge stillingen, og så skal bestyrelsen vælge den bedste. Sådan er det, lyder det fra Michael Andersen.

Det bliver først i november og december, at Team Danmarks bestyrelse tager stilling til ansøgerne og begynder processen med at ansætte en direktør. Michael Andersen understreger, at han ønsker at blive på posten.

- Jeg trives rigtig godt i det her job, og jeg har været glad for det i alle de år, jeg har været ansat. Og det tror jeg også, jeg vil være i de sidste måneder, og jeg håber, der går et stykke tid, før det er de sidste måneder.

- Jeg synes, det er et fantastisk job at være direktør i Team Danmark. Men det tror jeg da også, at der er mange andre, der synes.

- Der er OL i Rio og et i Tokyo og mange fremover, så der er mange spændende oplevelser og arbejdsopgaver. Så det er også et meget privilegeret job, lyder det fra Michael Andersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip