Michael Jackson betalte over én milliard kroner i 'tys penge' til sexofre

1.400.000.000 kroner. Så meget skulle Michael Jackson angiveligt have betalt til sine "ofre" for overgreb, skriver Metro.

De mange penge skulle være udbetalt til 20 personer, som har sagsøgt popstjernen i årenes løb, fortæller advokaterne for de tidligere "ofre" Wade Robson og James Safechuck.

Læs også: Michael Jackson anklaget for at misbruge endnu en dreng

Der er aldrig faldet en dom mod Michael Jackson, så derfor er der juridisk set ingen ofre. Men der er flere gange indgået et forlig i sagerne, hvor altså Michael Jackson har haft den store pengepung fremme.

Lige nu venter de førnævnte advokater på retten i Los Angeles' ord for, at de må genoptage sagerne fra Wade Robson og James Safechuck. Dette kan betyde, at bevismateriale, som tidligere har været bag lukkede døre, kan se dagens lys. 

Læs også: Michael Jacksons familie i ny realityserie

James Safechuck påstår, at Michael Jackson begik overgreb på ham da han var ni år gammel, og efterfølgende tilbød hans far ham en million dollars. Men ikke nok med det, så skulle popstjernen have afholdt en hemmelig bryllupsceremoni, hvor den ni-årige dreng stod som brud.

Wade Robson påstår, at han delte seng med Michael Jackson i et helt år, hvorefter han gik med skammen i 22 år, før han fortalte sin historie. 

Michael Jackson har altid benægtet alle anklager om seksuelle overgreb, men har angiveligt betalt 277.000.000 kroner til Jordan Chandlers familie, som var den første, som sagsøgte ham. 

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip