Michael Laudrup træffer fremtidsbeslutning til maj

Kontrakten udløber til sommer, men Michael Laudrup har ikke travlt med at forlænge med Qatar-klubben Lekhwiya - eller træffe en anden beslutning for fremtiden.

- På grund af et meget intenst forårsprogram besluttede jeg allerede i midten af februar, at jeg først ønsker at tale fremtid efter sæsonen, skriver Laudrup i en mail til BT.

Lekhwiya ligger i en god position til at vinde mesterskabet og har stadig chancen for at avancere i den asiatiske udgave af Champions League.

Desuden henviser Laudrup til, at klubben også skal lægge kræfter i pokalturneringen Emirens Cup.

- Derfor skal der ikke være andre ting, der forstyrrer som for eksempel kontraktforhandlinger. Så jeg tager ikke en beslutning før midt/slut maj, lyder det fra Laudrup.

Lekhwiyas pressechef, Saleh Mousa, bekræfter over for BT, at der endnu ikke er dialog med Laudrup om en eventuel forlængelse.

- Indtil videre er der ikke nogen (snak om kontraktforlængelse, red.), før sæsonen er forbi. Når den er det, må vi se, om han vil forlænge, siger Mousa.

Michael Laudrup bliver også nævnt som det varmeste navn til at overtage jobbet som dansk landstræner, når Morten Olsen går af i sommeren 2016.

Laudrup tiltrådte på en etårig kontrakt i Lekhwiya i sommeren 2014.

/ritzau/

 

Dagens Gossip