Michael Laudrups klub sikrer godt udgangspunkt i CL

20/05/2015

Michael Laudrup og Lekhwiya står med fine chancer for at gå videre til kvartfinalerne i den asiatiske udgave af Champions League i fodbold.

Den danske træners klub vandt den første kamp i 1/8-finalerne med 2-1 ude over Al Sadd.

Lekhwiya tog føringen i kampen mellem de to klubber fra Qatar, da Sebastian Soria scorede efter 13 minutter.

Youssef Msakni fordoblede føringen efter 36 minutter, men Al Sadd fik allerede minuttet efter reduceret til 1-2 ved Hasan Al Haydos.

To minutter før tid modtog Lekhwiyas anfører, Luiz Martin, det røde kort, efter at han havde pådraget sig sin anden advarsel i kampen.

Returkampen bliver spillet den 26. maj på Lekhwiyas hjemmebane.

Michael Laudrup har i sin første sæson i klubben ført Lekhwiya til både mesterskabet og sejr i pokalturneringen i Qatar.

Danskeren har endnu ikke meldt ud, om han fortsætter i klubben.