Michael Schumachers skihytte i Norge er sat til salg

Den tidligere Formel 1-kører Michael Schumachers skihytte i Norge er blevet sat til salg. Den mangedobbelte verdensmester blev alvorligt hjerneskadet i en skiulykke i de franske alper for knap et år siden, og det er uvist, om han nogensinde vender tilbage til en normal tilværelse igen.

Skihytten i Norge ligger i det kendte vintersportssted Trysil. Boligarealet er på 600 kvadratmeter, og der skal betales omkring 22 millioner norske kroner eller 19,5 millioner danske for at overtage herlighederne, skriver avisen Dagens Næringsliv.

- Familien brugte den specielt meget om vinteren, før børnene begyndte i skolen, siger ejendomsmægler Petter Birkrem, der har fået opgaven med at sælge boligen.

Michael Schumacher er fortsat hårdt ramt af den voldsomme ulykke i december sidste år, da han under en skitur med sin søn styrtede og slog hovedet mod en sten.

Han blev for nogle måneder siden overflyttet til sit hjem i Schweiz efter at have ligget i medicinsk koma i flere måneder på et hospital i Lausanne. Schumacher sidder i rullestol og er fortsat ude af stand til at tale, sagde Philippe Streiff, tidligere racerkører og ven af tyskeren, i denne uge til fransk radio.

Schumacher, der med syv verdensmesterskaber er den mest vindende i Formel 1-historien, opførte hytten i Trysil i 1990'erne. Her opholdt han sig sammen med sin familie flere måneder om året, men efter at hans børn nåede skolealderen, har der været længere mellem besøgene i Norge, fortæller ejendomsmægleren.

Den 45-årige tysker og hans hustru Corinna har to børn i teenagealderen.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip