Michelle lod sine katte sove i sin seng – indtil hende gynækolog kom med en skræmmende melding

Cricket og Donut har efterladt deres ejer, Michelle Barrow, i noget af en kattepine. Bogstavelig talt. 

Da Michelle gik til gynækolog med en “svag smerte” i sit underliv, havde hun aldrig regnet med årsagen til den månedlange smerte: En fem centimeter stor hårbolle af kattehår, der havde sat sig fast i kvindens vagina.

Michelle skriver humoristisk om sin oplevelse på bloggen XOJane, og efterfølgende har en skribent ved mediet Nymag fået bekræftet, at historien er sand, selvom den kan lyde en smule langt ude.

Lægerne har svært ved at forklare, hvordan hårene er endt, hvor de er, men kvindens egen teori er, at hun har ladet sine to kæledyr sove i sin og partnerens seng - og måske ikke altid er lige gode til at skifte sengetøj, selvom kattene fælder. Både Michelle og kæresten sover desuden uden tøj på, og derfor mener hun i ramme alvor, at manden må have overført kattehårene til Michelles vagina, når parret har haft sex. Herfra har hårene fæstnet sig i kvindens spiral over tid, hvor de så har sat sig fast.

I begyndelsen troede lægen, at der var tale om nogle fiber fra tamponer, men det kunne Michelle blankt afvise, da hun sjældent bruger tamponer og i øvrigt ville have bemærket, hvis en halv tampon var forsvundet op i hende (den størrelse, hårbollen cirka svarede til).

Under undersøgelsen tilkaldte lægen en sygeplejerske, som hjalp hende med at få fjernet spiralen. Til Michelles store gru, var “tamponfibrene” skræmmende lig hendes kat Donuts hår, hvilket hun dog ikke turde indrømme over for lægen i selve øjeblikket. 

Hårene blev sendt ind til undersøgelse, men konklusionen blev blot, at der var tale om et fremmedlegeme - højst sandsynligt tråde fra en tampon, hvilket Mihelle altså finder usandsynligt. 

Michelle slutter sin pinlige beretning med at skrive, at hun aldrig vil gå til den samme læge igen af skam over fundet - og at hun fremover vil sove med undertøj.

Hun understreger desuden, at hun har en god hygiejne, men at det her må være et hændeligt uheld af en art. 

Læs også: Mand gik til lægen med lidt næseblod: Se, hvad de trak ud af ham i ét stykke

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip