Midtjylland-træner: Nu har vi lang vej til medaljer

HC Midtjylland-træner, Patrick Westerholm, må allerede efter den første kamp i slutspillet sande, at hans hold har lang vej til medaljer.

På hjemmebane tabte Midtjyllands håndboldherrer torsdag med 19-25 til Bjerringbro-Silkeborg, der sammen med Aalborg har slået et hul til gruppens to øvrige hold.

Det skyldes, at BSV og Aalborg i forvejen har fået henholdsvis et og to point med over fra grund- til slutspillet.

- Aalborg vandt jo tidligere på dagen ude over GOG, så der begynder at være lang vej for os, men vi har stadig chancen, men vi skal spille klart bedre, siger Patrick Westerholm.

- BSV spillede en stærk kamp mod os, og deres målmand tog mange 100 procents chancer, hvilket gjorde det vanskeligt for os.

- Det er alligevel positivt, at vi kom til chancer, men når man ikke scorer på dem, så får man røvfuld på det her niveau, siger Midtjylland-træneren.

Patrick Westerholm vurderer, at hans hold har en chance for at slå BSV i den omvendte kamp, hvis holdet kan få spillet til at fungere optimalt. Det skal midtjyderne også gøre mandag, når holdet skal på besøg i Aalborg.

- Aalborg er et godt hold, og det kræver en mandfolkeindsats, hvis vi skal vinde deroppe, siger Westerholm.

Aalborg topper slutspilsgruppen med fire point, mens BSV følger efter med tre point. HC Midtjylland og GOG er uden point. De fire mandskaber møder hinanden en gang ude og en gang hjemme, inden de to bedste hold går videre.

Den anden pulje føres af KIF Kolding København foran Skjern, mens Team Tvis Holstebro og Århus ligger sidst.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip