Midtjyllands Olsson risikerer lang pause

Superligaens tophold FC Midtjylland risikerer at skulle spille en stor del af forårssæsonen uden sin 19-årige svenske midtbaneprofil Kristoffer Olsson.

Svenskeren har øjensynligt brækket benet på Sveriges ligalandsholdstur til Abu Dhabi. Uheldet skete ved landsholdets første træning, og det svenske fodboldforbund valgte derfor at sende Kristoffer Olsson hjem igen. Han kommer retur til FCM tirsdag.

- De fik lavet røntgen på ham, og den viser, at der er et brud på lægbenet. De vurderer umiddelbart, at det vil tage op til tre måneder. Nu skal vi have lavet vores egne skanninger, når han kommer tilbage i morgen, siger FC Midtjyllands fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen til klubbens hjemmeside.

Kristoffer Olsson var i første omgang i FC Midtjylland på en lejeaftale fra den engelske Premier League-klub Arsenal, men midtjyderne havde i december overtaget ham fra englænderne.

Kristoffer Olsson var det svenske landsholds yngste spiller på ligalandsholdsturen, hvor man skulle spille testkampe mod Elfenbenskysten og Finland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip