Mikael Ishak udsætter Sønderjyskes sølvfest

admin

424 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyske så længe ud til at kunne hænge klubbens første sølvmedalje om halsen torsdag aften, men med en 1-1-scoring et kvarter før tid sørgede Randers-angriberen Mikael Ishak for, at hjemmeholdets sølvfest blev udskudt.

Haderslev-klubbens direkte konkurrenter fra FC Midtjylland snublede også ved at spille 0-0 på udebane mod AaB, og Sønderjyske er derfor fortsat tre point foran midtjyderne i tabellen.

Det betyder, at sønderjyderne blot skal bruge ét point for at sikre sig sølvmedaljerne, når de på søndag gæster Brøndby Stadion.

Til den kamp har Sønderjyske igen Jakob Michelsen med i trænersædet. Cheftræneren var fraværende til opgøret mod Randers, da hans kone skulle føde.

Sønderjyderne virkede opsatte på at give deres cheftræner en tidlig barselsgave, men hjemmeholdet fik ikke udbytte af et massivt pres i kampens indledning.

Den forløsende scoring kom dog efter 20 minutters spil, da Francis Dickoh steg til vejrs efter et hjørnespark fra Johan Absalonsen og headede sin første Sønderjyske-scoring i kassen til stor jubel for hjemmeholdets tilskuere.

Randers kom bedre med efter pausen, og et kvarter før tid dukkede Mikael Ishak op og med en elegant afslutning fik han drejet Erik Marxens indlæg ind bag en chanceløs Marin Skender i Sønderjyske-målet.

Sønderjyske pressede på i slutminutterne, uden det for alvor blev farligt. Sølvmedaljernes ejermand skal derfor først findes på søndag.

/ritzau/