Mikkel Beha og familien scorer kassen på 'Kurs mod fjerne kyster’: Det skal pengene bruges til

Skrevet af admin

15/07/2016

Dagens topnyheder

Hvem gad ikke godt at tjene store summer på at rejse jorden rundt på en sejlbåd og lægge til ved alverdens spændende og eksotiske øer?

Det er lige præcis det, den eventyrlystne, københavnske familie med tv-værten Mikkel Beha Erichsen i front har gjort.

Den tre år lange jordomsejling på båden Havana, som er blevet til stribevis af 'Kurs mod fjerne kyster’-afnsit, har gjort underværker for familiens økonomi. Det skriver Ekstra Bladet ifølge Se og Hør.

Læs ogsåBeha Erichsens ”penis” stryger til tops i England

Pengene er tjent ved at Mikkel Beha har ladet Tv2 følge den lange rejse, hvor sønnerne Theis og Emil har været Havanas faste besætning, mens Mikkel, konen Marian og yngste søn Alfred har været gæster undervejs.

'Kurs mod fjerne kyster’ har styrket egenkapitalen i Mikkel Becha Erichsens selskab Beha Productions APS, hvor han har valgt at placere Havana-produktionerne. I sommeren 2013 inden den første optagelse lød egenkapitalen på 100.000 kroner, mens tallet voksede til 1,7 millioner kroner i sommeren 2015.

‘Kurs mod fjerne kyster’ er gået rent ind hos danskerne. I snit ser 750.000 personer med, når den eventyrlystne sejlerfamilie rullef over skærmen.

Læs ogsåMads Dinesen viser sin teenage-kæreste frem: 'Han drømmer om at blive politiker’

Mikkel Beha Erichsen med den berejste far Troels Kløvedal har ikke tænkt sig at klatte de tjente penge væk.

- Der skal hverken købes fladskærme eller andet for de penge. De skal bruges til noget spændende. Det hele låses fast på en konto, indtil de skal bruges på en ny ekspedition, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

I dag kl. 12 kommer Havana i havn i København efter tre års eventyr uden dansk grund. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: