Mikkel Kessler finpudser to danske boksehåb

Boksestjernen Mikkel Kessler har været med til at gøre de danske boksehåb Abdul Khattab og Torben Keller klar til lørdagens Nordic Fight Night-stævne i København.

Kessler har sparret med både Khattab og Keller før weekendens kampe, der anses for at være boksernes hidtil sværeste opgave i karrieren.

21-årige Khattab nyder godt af hjælpen fra Kessler og boksestjernens tidligere træner Ricard Olsen.

- Jeg er i gode hænder hos min træner Ricard og med min sparring med Mikkel.

- De kører hårdt på mig. Mikkel er god til at lære fra sig. Jeg synes, at jeg lærer noget nyt hele tiden. Jeg har det godt som professionel. Jeg elsker at træne, jeg elsker disciplinen, siger Khattab, der har vundet alle sine hidtidige syv kampe som professionel hos Team Sauerland.

På lørdag møder mellemvægteren med de palæstinensiske rødder for første gang en bokser med en positiv rekordliste, når serbiske Goran Milenkovic med syv sejre i 10 kampe kommer til København.

- Han bliver en god udfordring for mig, helt sikkert, men han gør mig ikke nervøs eller bekymret. Jeg har set ham bokse, og han er ikke typen, der laver så meget oppe i ringen.

- Jeg skal sørge for at presse ham med min venstre og ellers være tålmodig, og så skal jeg nok vinde den kamp, siger Khattab.

Letmellemvægteren Torben Keller har også sparret med Mikkel Kessler og samtidig tilknyttet Kesslers mangeårige fysiske træner, Thomas Macon.

- Det er på tide at træde de sidste trin op. Jeg er gået all in for at investere, hvad der skal til.

- Jeg har altid været god til at presse mig selv, men nu får jeg lige de ekstra procenter på, siger Keller før mødet med tyskeren Armon Torosyan, der har vundet 12 af sine hidtidige 13 kampe - de ni på knockout.

27-årige Kellers rekordliste lyder på 10 sejre i 11 kampe.

/ritzau/