Mikkel Thygesen: Rart med ro omkring fremtiden

Mikkel Thygesen skrev mandag under på en etårig kontraktforlængelse med Brøndby. Nu arbejder den skadede midtbanespiller målrettet på at komme tilbage for fuld styrke.

- Det er rart at få lidt ro på omkring fremtiden. Nu kan jeg koncentrere mig om at komme stærkt tilbage uden at skulle tænke på, hvad der eventuelt skal ske til sommer.

- Det handler om at følge planen for genoptræningen og så samtidig forsøge at bidrage til holdet og fællesskabet uden for banen, siger Mikkel Thygesen til klubbens hjemmeside.

Der blev faktisk forhandlet om en toårig kontrakt, men i sidste ende virkede en etårig, som den rigtige løsning, fortæller han.

- I første omgang kom klubben med et oplæg til en etårig kontrakt, og begge parter viste også interesse for at lave en aftale, der løb i to år. I sidste ende virkede et år imidlertid som det bedste resultat.

- Klubben løber en risiko, når jeg har en alvorlig skade, og den tillid ønsker jeg at give tilbage. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg først og fremmest kan vise, at jeg kan komme tilbage på samme niveau.

- Hvis det ikke kan lade sig gøre, hvis jeg ikke kan spille mig tilbage på holdet, så er der ikke nogen grund til, at jeg går og optager en plads i truppen, forklarer Mikkel Thygesen.

En ny forlængelse er dog allerede i tankerne hos både klubben og Mikkel Thygesen selv.

- Vi har faktisk allerede snakket om, at en ny forlængelse kan komme på tale, hvis jeg kommer tilbage på et højt niveau.

- Jeg håber, at min drøm om at stoppe karrieren i Brøndby kan blive opfyldt, siger den skadede Brøndby-anfører.

/ritzau/

 

Dagens Gossip