Milan banker Lazio i italiensk sæsonåbning

31/08/2014

Milan kom stærkt fra start i Serie A, hvor Lazio fik tæsk i sæsonåbningen i Milano.

Hjemmeholdet vandt 3-1 i en kamp, hvor milaneserne syntes langt mere effektive end gæsterne.

Keisuke Honda scorede for Milan allerede efter syv minutter. Japaneren skulle blot sætte indersiden på en god aflevering fra Stephan El Shaarawy efter et hurtigt kontraangreb fra hjemmeholdet.

Begge hold havde flere scoringschancer i første halvleg, og det fortsatte i anden, men Milan var lige den tand bedre over det meste af banen, hvilket gjorde udfaldet. Det til trods for, at Lazios spillere i virkeligheden havde flere forsøg i nærheden af målrammen.

Milans spillere havde nemlig flere, som ramte målet. Ghaneseren Sulley Muntari øgede til 2-0 11 minutter efter pausen. Midtbanespilleren styrede en aflevering fra Ignazio Abate i mål.

Scoringen udløste jubelscener, hvor størsteparten af spillerne skulle en tur på sidelinjen og juble med den nye cheftræner Filippo Inzaghi. Og for spillerne var målet det boost, som gav overtaget.

Milan scorede til 3-0 på straffespark. En af klubbens nye spillere, franskmanden Jeremy Menez, som er kommet på en fri transfer fra Paris Saint-Germain, sparkede bolden sikkert ned i højre hjørne efter lidt mere end en time.

Menez havde selv trukket straffesparket, da Lazios Stefan de Vrij dummede sig. Den føring fik ganske vist ikke lov at stå længe.

Alex var så uheldig at score i eget net i sin første ligakamp for Milan. Brasilianeren har Milan også hentet i Paris Saint-Germain op til denne sæson.

Indskiftede Filip Djordevic havde et par store chancer for Lazio. Den sidste i dommerens overtid, hvor han misbrugte et straffespark.

Milan skal med sin nye træner forsøge at rette op på en skuffende sidste sæson, hvor milaneserne kun blev nummer otte og slet ikke kvalificerede sig til de europæiske turneringer. En sjælden ubehagelig oplevelse for de tidligere vindere af Champions League.

Med sejren i første runde er grundstenen lagt til et bedre år for Milans fans.