Min Søsters Børn tager til Afrika

Min Søsters Børn i Afrika har premiere i landets biografer den 31. januar, lige op til vinterferien.

Filmen er optaget på savannen i det nordlige Sydafrika. Producent Michael Obel har været i Sydafrika med holdet, hvor optagelserne fandt sted i sensommeren.

- Det er helt fantastisk at få lov at virkeliggøre drømmen om at lave en stor dansk underholdningsfilm midt på den sydafrikanske savanne.  Jeg har arbejdet på at få realiseret en Min Søsters Børn-film i Afrika i over syv år, og det er ubeskriveligt at vi nu har stået midt i det og optager blandt løver og elefanter i deres eget element. Det er kæmpestort for alle på holdet at være her i den overvældende og meget livlige natur.

I Min Søsters Børn i Afrika vinder børnene en tur til Afrika for at udføre velgørenhedsarbejde for truede dyr. Selvom Onkel i virkeligheden er noget utryg ved tanken om at møde de vilde dyr i Afrika, indvilger han i at tage med. Her bliver de indlogeret på en farm, der både er et dyrehospital og et meget fint hotel. Til alles store overraskelse møder de også Fru Flinth på selv samme farm.

Efter at Min søsters børn har plejet og helbredt leoparder, aber og elefanter skal de alle videre sammen med Fru Flinth på telttur ud på den afrikanske savanne. Idyllen bliver dog brudt, da Fru Flinth pludselig bliver bortført af dyresmuglere, som hærger og stjæler horn og stødtænder i området. Nødtvunget af omstændighederne, også selv om det angår Fru Flint, må Onkel og børnene på en hæsblæsende jagt igennem den afrikanske savanne for at redde både Fru Flinth og de stjålne dyr.

På rollelisten er det Peter Mygind, der har rollen som Onkel. Mille Dinesen er tilbage i rollen som Fru Flinth, sammen med børnerollerne, spillet af Frida Luna Roswall Mattson, Lasse Guldberg Kamper, Mathilde Høgh Kølben, Sebastian Kronby og Rumle Risom. Nye på rollelisten og med i Sydafrika er også Thomas Levin og Robert Hansen som to park rangers. Martin Miehe-Renard instruerer, Michael Obel producerer, og de to har sammen skrevet manuskriptet efter idé og oplæg af Lars Mering, Anne Marie Olesen, Jørgen Kastrup, Ib Kastrup og Michael Obel.

Min Søsters Børn er snart på tur rundt i landet, hvor de skriver autografer.

Her kommer Min Søsters Børn:

Fredag den 18. januar
Rosengårdscentret, Odense kl. 14:00. 
Kolding Storcenter, Kolding kl. 17 - Biograftorvet

Lørdag den 19. januar
Bruun's Galleri, Aarhus kl. 11 - Juice Mania
Randers Storcenter, Randers kl. 13:00
Friis, Aalborg kl. 15 - B2

Søndag den 27. januar
City 2, Taastrup kl. 11:30
Fields, Amager kl. 13 - Metropladsen
Lyngby Storcenter, Lyngby kl. 15 – Teaterpladsen

 

Dagens Gossip