Mistænkt for ruskevold: De Unge Mødre-Stine får stor erstatning

03/10/2013 22:49

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

I 186 dage sad den unge mor varetægtsfængslet, efter sønnen Benjamin havde fået alvorlige skader efter ruskevold. Politiet mistænkte Stine Hesselholdt, men i januar 2011 blev hun løsladt og sigtelsen droppet.

I mellemtiden var Benjamin og storesøster Isabella blevet tvangsfjernet, og hun gik glip af et år af sin sosu-hjælper uddannelse. Det og den lange fængsling udløste en erstatning på 146.000 kroner. Alt for lidt, ifølge Stine Hesselholdt, så hun ankede sagen.

Læs også: Katherina fra De unge mødre har kontakt med sønnen igen

I dag faldt der igen dom, og hun får denne gang 350.000 kroner. Selvom det er væsentlig mindre end de 700.000, hun havde ønsket, er hun godt tilfreds.

- Hun fik væsentligt mere, end hun fik ved to tidligere instanser. Men hånden på hjertet, så ville jeg ikke bytte det at sidde et halvt år i fængsel og få fjernet to børn for 350.0000 kroner. Så det kan aldrig gøre det op for det, hun har mistet, siger hendes advokat Casper Andreasen til BT.

Læs også: De unge mødre: Nadja er ude af serien

Han fortæller, at den unge mor ønsker at leve et anonymt liv ude af mediernes søgelys, og derfor anker hun ikke sagen igen. Hun deltager heller ikke mere i De Unge Mødre.

Stine Hesselholdt har fået datteren Isabella tilbage og har siden fået endnu en søn, jayden. Benjamin er dog endnu ikke kommet hjem. Hvem der ruskede den lille dreng så voldsomt, at han fik en hjerneskade,  er aldrig blevet opklaret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med