Mistænkt for voldtægt på Falster: 28-årig løsladt

En 28-årig mand, der er mistænkt for at have voldtaget en 20-årig kvinde i badebyen Marielyst på Falster, er tirsdag blevet løsladt.

Den 28-årige blev anholdt lørdag og var i første omgang fængslet i tre gange 24 timer.

Tirsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Nykøbing, og her blev han løsladt, fordi retten ikke fandt, at beviserne mod ham var stærke nok.

- Retten mente ikke, at det materiale, der blev præsenteret, kunne begrunde en varetægtsfængsling, siger vicepolitiinspektør, Søren Ravn-Nielsen, ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og derfor kan vicepolitiinspektøren ikke komme nærmere ind på, hvilke beviser politiet præsenterede.

Den 28-årige, som er fra København, er dog fortsat sigtet. En 20-årig kvinde har fortalt politiet, at hun natten til lørdag blev voldtaget bag Café Klein på Marielyst Strandvej.

Kvinden havde været til fest, da hun blev dårlig og gik om bag caféen, hvor hun kastede op. Her blev hun ifølge politiet kort før klokken fire antastet af en mand, som løftede hende over til et hegn og forbrød sig mod hende.

Den 28-årige blev anholdt knap en time senere ikke langt fra gerningsstedet. Politiet efterlyser fortsat vidner i sagen.

- Vi ved, at der har været temmelig mange mennesker i området på det tidspunkt, så vi er ret overbeviste om, at nogen må have set, hvad der foregik, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet efterlyser særligt vidner, der befandt sig ved Café Klein mellem klokken 03.35 og 03.45 natten til lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip