Mistanke: Ung palæstinenser dræbt i hævnangreb

Israelsk politi har onsdag fundet liget af en teenager i Jerusalem-området og undersøger en mulig sammenhæng med kidnapningen af en ung palæstinenser i Østjerusalem tidligere på morgenen.

Tirsdag blev tre israelske teenagere begravet under stor mediebevågenhed. De var blevet kidnappet nær en jødisk bosættelse 12. juni og blev fundet dræbt mandag på Vestbredden.

En anonym kilde siger til Reuters, at der er mistanke om, at den unge var blevet kidnappet og dræbt som gengældelse for de dræbte israelske teenagere.

Palæstinensiske øjenvidner fortæller, at de så den unge palæstinenser blive tvunget ind i en bil uden for et supermarked i Shoafat-bydelen i Jerusalem.

Israelsk politi havde fået en anmeldelse om, at en teenager var blevet "trukket ind i en bil og muligvis kidnappet", siger polititalsmand Micky Rosenfeld. Der blev sat vejspærringer op for at finde gerningsmændene.

Senere fandt politiet et lig i en skov i Jerusalem-området og undersøger nu, om der sammenhæng mellem den forsvundne og den dræbte.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip