Mobil: TDC giver lavpriskunder 4G mod betaling

Landets største lavpris-mobilselskab, Telmore, tilbyder nu kunderne adgang til det hurtige 4G LTE-mobilnet, der i områder med dækning, giver et væsentligt løft på de oplevede mobile datahastigheder, når der surfes på smartphonen.

Men det bliver ikke alle Telmores 685.000 kunder der får adgang til 4G på én gang. Telmore oplyser, at der åbnes løbende for muligheden over de kommende uger.

Omkring udgangen af januar 2014 forventes udrulningen at være afsluttet.

Telmore ejes af TDC, men de øvrige små selskaber som også er under telekoncernens vinger, som Fullrate og YouSee, får ikke 4G-adgang i denne omgang.

Ikke alle får adgang

Ikke alle som har abonnement hos Telmore får glæde af 4G-nyheden. Udover, at kunden skal have en understøttende smartphone og SIM-kort, så kræver det et abonnement til minimum 129 kroner om måneden.

Telmore lægger sig dermed tæt op af, hvordan de andre småselskaber udbyder 4G.

Bibob har heller ikke 4G med i deres billigste pakke, Oister og Call Me kræver 20 kroner ekstra om måneden ovenpå mobilabonnementet for adgangen, mens CBB endnu ikke har offentliggjort 4G-planer, ifølge deres hjemmeside.

Hos moderselskabet TDC har ikke alle kunder uden videre adgang til 4G, der kun er aktiveret i en del af abonnementerne.

 - "Det er et tilvalg for vore kunder. Filosofien for TDC er, at der er tale om en premium ydelse, der øger hastigheden på mobilt internet markant. Vi har forud for 4G været gennem massive investeringer, og bruger stadig mange midler i netværket," fortæller kommunikationsrådgiver Camilla Sebelius til MereMobil.dk.

Alle markedets hovedudbydere. Det vil sige TDC, Telia, Telenor og 3 har alle åbnet for 4G LTE-nettet.

Selskaberne bruger det, som et vigtigt salgsargument overfor kunderne, når der skal vælges teleudbyder.

 

Dagens Gossip