Modekonge svarer på homo-kritik

Skrevet af admin

16/03/2015
Et barn skal have både en far og en mor, og homoseksuelle mænd skal holde sig fra at blive forældre, fordi "kemisk fremstillede" børn ikke er naturlige.Det er nogenlunde det budskab, de eksklusive designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana kom med, da de for nylig gav et interview til et italiensk magasin.Og budskabet gjorde den homoseksuelle sanger Elton John rødglødende af raseri. Som far til to børn langede han ud efter designerduoen, og nu svarer Gabbana på musikerens kritik.Det skriver BBC.- Det var aldrig vores intention at dømme andre folks valg. Vi tror på frihed og på kærlighed, forklarer han.Kritikken fra Elton John gik på, at han ikke mener, at hans børn er unaturlige eller på nogen måde unormale.- Hvor vover I at referere til mine børn som syntetiske. I skulle skamme jer over at pege jeres fordømmende fingre på kunstig befrugtning - et mirakel, der har givet utallige kærlige mennesker, både hetero- og homoseksuelle, mulighed for at få opfyldt deres drøm om at få børn, skriver veteranmusikeren således indigneret på sin Instagram-profil.Se Elton Johns rasende Instagram-opdatering her: https://instagram.com/p/0PJUURgGUI/Newspaq

Dagens topnyheder

Et barn skal have både en far og en mor, og homoseksuelle mænd skal holde sig fra at blive forældre, fordi "kemisk fremstillede" børn ikke er naturlige.

Det er nogenlunde det budskab, de eksklusive designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana kom med, da de for nylig gav et interview til et italiensk magasin.

Og budskabet gjorde den homoseksuelle sanger Elton John rødglødende af raseri. Som far til to børn langede han ud efter designerduoen, og nu svarer Gabbana på musikerens kritik.

Det skriver BBC.

- Det var aldrig vores intention at dømme andre folks valg. Vi tror på frihed og på kærlighed, forklarer han.

Kritikken fra Elton John gik på, at han ikke mener, at hans børn er unaturlige eller på nogen måde unormale.

- Hvor vover I at referere til mine børn som syntetiske. I skulle skamme jer over at pege jeres fordømmende fingre på kunstig befrugtning - et mirakel, der har givet utallige kærlige mennesker, både hetero- og homoseksuelle, mulighed for at få opfyldt deres drøm om at få børn, skriver veteranmusikeren således indigneret på sin Instagram-profil.

Se Elton Johns rasende Instagram-opdatering her: https://instagram.com/p/0PJUURgGUI/

Newspaq