Modellen Tyra Banks er igen i søgelyset: Laver ny udstilling

Aller Media

|

12/09/2013

Dagens topnyheder

Tyra Banks er kendt for at være én af modeverdens mest bramfri modeller. Blandt andet er den mørke skønhed citeret for, efter at være blevet kaldet 'tyk' i et amerikansk ugeblad, at kritikere kunne 'kysse hendes fede r**'...

Efter at have lagt det meste af sin modelkarriere på hylden, har Tyra Banks tjent styrende med penge ved at starte programmet 'America's Next Top Model' og sælge konceptet til hele verden - blandt andet Danmark.

Og nu gør hun sig atter bemærket.

Tyra Banks har nemlig lavet en udstilling af fotografier af sig selv. Det særlige ved denne udstilling er, at hun på billedet poserer som en gruppe andre topmodeller, blandt andre kollegerne Kate Moss og Cara Delevingne.

Cara Delevingne overvejer at droppe modelkarrieren på grund af psoriasis. Læs mere på ELLE.dk:

Ifølge Tyra Banks selv har der ikke været brug af photoshop og billedredigering med i spillet - kun makeup og lys og Tyra Banks' egen evne til at posere.

Det bliver i øjeblikket ivrigt diskuteret på Twitter og Instagram, hvorvidt Tyra Banks’ forsøg på at efterligne de andre modeller er vellykket eller ej, og endvidere er det diskuteret, hvorfor Tyra Banks har valgt kun at lade sig afbillede som et udvalg af sine hvide kolleger og ikke nogle af de andre mørke.

Tyra Banks har valgt at dele fire billeder på sin offentlige Twitter-profil, hvor hun efterligner Kate Moss, Cara Delevingne og Cindy Crawford, og på udstillingen kan man endvidere opleve modellen på billeder, hvor hun imiterer Karlie Kloss og Kate Upton blandt andre.

Se billederne af Tyra Banks, der efterligner sine kolleger, her på ELLE.dk:

På Twitter skriver hun sammen med det første billede: *Gemte mine bryster som en professionel – for en professionel. Alt sammen for at se ud og posere som supermodel Kate Moss..

Af Mette Marie Lei Lange, ELLE.dk/NewsDesk,  Aller Media