Modtager du denne advarsel på din iPhone, skal du stoppe med at bruge den

11/05/2023 10:58

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du ser denne besked på din telefon, bør du stoppe med at bruge den.

Mest læste i dag

Selvom det sjældent er et problem i Danmark, kan det blive et problem for mange danskere, når de besøger at varmt land. Her kan der nemlig komme en usædvanlig advarsel på ens iPhone, og kommer den, bør man stoppe med at bruge sin telefon. Det skriver mediet Senest.dk.

Hr. Phong, en lokal iPhone 12-ejer fra Vietnam, har delt sin oplevelse på sociale medier og har fået opmærksomhed fra en række andre iPhone-brugere i landet.

Som temperaturen stiger op til 40 grader i Vietnam, har flere brugere bemærket, at deres telefoner stopper med at oplade ved 80% og modtager en "Opladning i venteposition" notifikation. Ifølge Phong og andre brugere, sker dette, når enhedens temperatur er høj på grund af det varme klima eller opladningsprocessen.

Apple har designet denne sikkerhedsmekanisme for at beskytte iPhones mod overophedning, der kan føre til brand eller eksplosion. For at håndtere problemet, slukker Hr. Phong for sin iPhone, fjerner etuiet og placerer enheden på et køligt sted for at fortsætte opladningen.

Apple selv anbefaler følgende tips til brugerne, når de ser denne besked:

  1. Stop med opladning og brug af enheden med det samme.
  2. Fjern etuiet før opladning, da det kan hindre varmeafledning.
  3. Flyt telefonen til et køligere sted, når den oplades i varmt vejr.
  4. Reducer skærmens lysstyrke.
  5. Sluk for strømkrævende apps under opladning.
  6. Sæt iPhone i flytilstand eller sluk den helt.

Mens vi næppe kommer til at opleve 40 graders varme i Danmark, så er det værd at vide, at du kan opleve denne nedenstående besked, hvis din telefon bliver udsat for en massiv varme i udlandet.

Foto: Privat