MØ i nyt internationalt supersamarbejde

Først var der hit-dj'en Diplo, og så var der den kvindelige succesrapper Iggy Azalea på listen over musikere, der har inviteret den danske supersangerinde MØ med på deres numre som gæsteartist.

Nu kan den 26-årige odenseaner endnu en gang skrive sit navn på som 'featured' sangerinde på et potentielt kæmpehit.

Dj-kollektivet Major Lazer, som Diplo også er en del af, har sammen med DJ Snake lavet nummeret "Lean On," hvor danskerens vokal er på.

Nummeret i dets fulde længde bliver først lanceret mandag den 2. marts, men den energiske powerpige har lagt en bid af sangen ud på sin Instagram-profil.

- Major Lazer x DJ Snake feat. MØ 'Lean On.' Ude over hele verden 2. marts, skriver "Pilgrim"-sangerinden til den korte lydbid efterfulgt af et hjerte.

MØ, der tit optræder med en karakteristisk fletningefrisure, befinder sig i øjeblikket i USA, hvor hun oven på et hæsblæsende og internationalt succesår også får nydt lidt ferieaktiviteter ved siden af musikmageriet.

MØ og Major Lazer begyndte at arbejde sammen tilbage i 2013, hvor den fremstormende supersangerinde blev inviteret med på fire spillejob i Europa.

Både Major Lazer og MØ optrådte ved sidste års Roskilde Festival.

Hør en bid af nummeret her: https://instagram.com/p/ziMwpXLrxm/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip