Møllgaard vil give Wilbek et flot farvel

Ulrik Wilbek har kun tre kampe tilbage som landstræner for Danmarks håndboldherrer. Det gælder kampene mod Slovenien, Norge og Frankrig i Golden League.

Skjern-spilleren Henrik Møllgaard satser på, at Wilbek kan få en tilfredsstillende afskedssalut, når han på søndag takker af efter kampen mod de evige rivaler fra Frankrig.

- Vi vil både vinde dette stævne, men vi vil også vinde Golden League samlet.

- Vi vil ikke bare se, om vi kan fedte os til en samlet sejr ved måske kun at slå Norge. Vi bruger tiden konstruktivt, når vi er her. Ellers kunne vi lige så godt blive hjemme.

- Derfor vil vi vinde alle kampe - specielt på hjemmebane. Og så håber jeg selvfølgelig, at vi på søndag kan stå og se tilbage på, at vi har givet Ulrik et flot farvel, siger Møllgaard.

Danmark kan med en sejr over Norge fredag aften snuppe den samlede sejr i Golden League, som har bestået af flere turneringer det seneste års tid.

Møllgaard ser dog helst, at Danmark også vinder alle tre kampe og dermed Golden League-stævnet på dansk grund.

- Ud over alle de medaljer, som Ulrik har taget, så er det rart at komme fra de sidste kampe med sejre og medaljer, forklarer Møllgaard.

Wilbeks afsked med landsholdet er ikke noget, som Møllgaard vil tænke på, mens kampene er i gang.

- Det tror jeg, vi vil tænke mere på, når vi er færdige med at spille søndag. Om vi har givet ham den rigtige afsked.

- Det er nu ikke fordi, at jeg tror, at han vil ligge søvnløs over, at det måske ikke helt flasker sig. Men vi har da en plan om vinde Golden League, understreger Møllgaard.

Danmark møder torsdag aften Slovenien i Horsens, mens Norge er modstanderen på fredag, inden Frankrig venter i den sidste kamp på søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip